Mundësi punësimi - Menaxher Shitjesh

Monitorim i automatizuar ne distance

CSP Sh.p.k kërkon të punësojë 1 (një) Menaxher Shitjesh i cili do të jetë pjesë e Departamentit të Shitjes dhe Marketingut dhe do te angazhohet në detyrat dhe përgjegjësitë e përcaktuara.

Ju lutemi dërgoni aplikimin tuaj të plotë duke përfshirë një letër motivimi dhe CV, brenda datës 30/11/2020 në emailin: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Për më shumë detaje rreth pozicionit të punës: Menaxher Shitjesh

Mundësi punësimi - Teknik i Përgjithshëm

Monitorim i automatizuar ne distance

CSP Sh.p.k kërkon të punësojë 2 (dy) Teknikë të Përgjithshëm (Instalator) për pajisje dhe sisteme të ndryshme.

Ju lutemi dërgoni aplikimin tuaj të plotë duke përfshirë një letër motivimi dhe CV, brenda datës 30/11/2020 në emailin: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Për më shumë detaje rreth pozicionit të punës: Teknik i Përgjithshëm

Careers

If you are interested in becoming a part of the CSP team, please browse our current openings and apply online for a position today.

 

LEARN MORE
Want to receive tips, best practices, white papers and other informational articles? Enter your email address and we’ll occasionally send you educational materials relating to Video Surveillance.