Mundësi punësimi - Teknik i Përgjithshëm

Monitorim i automatizuar ne distance

CSP Sh.p.k kërkon të punësojë 2 (dy) Teknikë të Përgjithshëm (Instalator) për pajisje dhe sisteme të ndryshme.

Ju lutemi dërgoni aplikimin tuaj të plotë duke përfshirë një letër motivimi dhe CV, brenda datës 30/11/2020 në emailin: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Për më shumë detaje rreth pozicionit të punës: Teknik i Përgjithshëm

LEARN MORE
Want to receive tips, best practices, white papers and other informational articles? Enter your email address and we’ll occasionally send you educational materials relating to Video Surveillance.