PoE++ Managed Switch with advanced Security

Monitorim i automatizuar ne distance

PLANET GS-4210-16UP4C është një switch 802.3bt PoE++ i menaxhueshëm i dizenjuar për të përmirësuar operimin e bizneseve. Operon në të dy versionet e adresimeve, IPv6 / IPv4. Përmban 16 porta 10/100/1000BASE-T me fuqi 95-watt PoE dhe 4 porta TP/SFP. Ka një buxhet të përgjithshëm energjie deri në 400-watt për lloje të ndryshme të aplikimeve PoE (Kamera, VoIP, Ndricim, Access Point, Sistemi POS etj).

Read Article

Sistemi i Mbrojtjes së Arkivave nga Zjarri

Monitorim i automatizuar ne distance

Aplikimet e Sistemit të shuarjes së zjarrit SEVO

Kabinete Elektrike, Data Center, UPS units, Laboratore, Dhoma Gjeneratore, Kabinete Transmetimi, Librari, Muze, Arkiva etj.

Ruajtja e arkivës, dosjeve dhe gjithckaje tjetër me përmbajtje letre nuk mund të bëhet nëpërmjet metodave konvencionale të shuarjes së zjarrit (psh ujit), pasi do të shkaktonte dëme të riparueshme. Pra, teknologjia 3M NOVEC 1230 është zgjidhja ideale.

Read Article

Sistemi Wireless Abax 2

Monitorim i automatizuar ne distanceNjë gamë e gjerë e pajisjeve të sistemit ABAX 2 përfshin detektorë dhe alarme të brendshëm dhe të jashtëm të lëvizjes, si dhe dedektimin e tymit, përmbytjet dhe temperaturat, drejtuesit për implementimin e funksioneve smart në shtëpi. Tastierat pa tela (wireless) janë gjithashtu të disponueshme për kontrollin e sistemeve të alarmit bazuar në panelet e kontrollit INTEGRA, INTEGRA Plus dhe VERSA.

Read Article

Monitorimi i kushteve atmosferike te barnave

Monitorim i automatizuar ne distanceMonitoroni në distancë, merrni raporte të detajuara, shmangni gjobat dhe thyerjen e ligjit, bëhu pjesë e teknologjisë më të fundit!

Sensorë temperature dhe lageshtie wireless, të çertifikuar nga DPM, brenda normave CE, të njohur nga shteti!

Raporte të detajuar, ditore, mujore!

Read Article

Subcategories

LEARN MORE
Want to receive tips, best practices, white papers and other informational articles? Enter your email address and we’ll occasionally send you educational materials relating to Video Surveillance.