Internet Telephony PBX System

Monitorim i automatizuar ne distance

Features

Intuitive, Ease-of-Use IP PBX Management

Replacing Old PBX Easily without New Wiring

Distributed VoIP Network Infrastructure

Standard Compliance

Green IP Office

✓ Off-net Calling Capability, Call Restriction, Call Access Control

Read Article

 

IoT për të gjitha Farmacitë dhe Depot Farmaceutike

Monitorim i automatizuar ne distance

Monitoroni në distancë, merrni raporte të detajuara, shmangi gjobat dhe thyerjen e ligjit, bëhu pjesë e teknologjisë më të fundit!

1. Monitorim temperature dhe lagështire

2. Njoftime në kohë reale me sms apo email

3. Raporte të detajuara mujore konform ligjit në fuqi

4. Sensorë wireless, pa tela

5. Suport dhe trajnime

6. Pagesa mujore shërbimi

7. Garanci e përjetshme

Read Article

CSP - New leading data center infrastructure solutions and services providers

Monitorim i automatizuar ne distance

CSP is one of Albanian’s new leading data center and mission critical infrastructure solutions and services providers. Having worked closely for over 3 years with a wide range of customers (from growing businesses to global enterprises, and government organizations), we have been able to procure in-depth knowledge of the specific requirements regarding varied industry verticals. To read more case studies from CSP, click here.

Read Article

Holiday Homes Secured 24/7

Monitorim i automatizuar ne distance

Në kohërat që jetojmë, shumë njerëz zotërojnë një ose më shumë shtëpi pushimi, shpesh në vende të izoluara larg qytetit. Jashtë sezonit të pushimeve, pronarët e këtyre pronave kanë informacion të kufizuar për gjendjen e tyre dhe duhet  për t'i vizituar ato në mënyrë periodike për t'u siguruar që nuk ka rrjedhje uji, thyerje, tuba të ngrirë ose dëmtime të tjera.

GPRS-A LTE është një komunikues celular i thjeshtë për t’u instaluar, me kosto efektive dhe ka aftësinë për të kontrolluar automatikisht ose manualisht shumë shërbime.

Read Article

Subcategories

LEARN MORE
Want to receive tips, best practices, white papers and other informational articles? Enter your email address and we’ll occasionally send you educational materials relating to Video Surveillance.