Wireless Access Point with USB Charger

Monitorim i automatizuar ne distance

Featuring attractive in-wall design, the WDAP-W750E can be firmly installed into the wall via the standard 86 x 86 mm European outlet box, which makes electrical wiring invisible and convenient for room installation without affecting the original interior design. It is ideal for hotels, residences, hospitals and more to establish any kind of wireless network. It supports multiple wireless communication connectivity such as AP, Gateway, Repeater, Super WDS (Point-to-Point (PtP) and WDS Pointto-Multipoint (PtMP), allowing users to comprehensively experience various applications.

Read Article

Wireless Smoke and Heat Detector

Monitorim i automatizuar ne distance

Pajisja ASD-200 zbulon me njehere shenja të zjarrit. Funksionon si pjesë e sistemit wireless 2-way ABAX 2 / ABAX. Në ABAX 2, komunikimi me radio është i enkriptuar sipas metodes AES.

Detektori është i pajisur me një sensor fotoelektrik të dukshëm të tymit të vendosur në një dhomë matëse te posacme, design-i unik i të cilit siguron ndjeshmëri të lartë të detektorit. Filtri iprecizionit inox Hexamesh parandalon grimcat e papastërtisë dhe insektet e vogla që të hyjnë në dhomë. ASD-200 gjithashtu ka një sensor termik që reagon në tejkalimin e pragut ose gjatë një rritje të papritur të temperaturës. Alarmi sinjalizohet në mënyrë akustike dhe optike. Përveç kësaj, detektori kontrollon gjendjen e dhomës optike: nëse bllokohet nga pluhuri, LED tregon se kërkohet mirëmbajtje.

Read Article

Menaxhimi i mbetjeve duke perdorur IoT

Monitorim i automatizuar ne distance

Planet joeficente konsistuar mbledhjeve javore të mbeturinave, kamionët masivë etj, cojnë në kosto të larta, impakt të madh mjedisor dhe produktivitet në rënie.

- Monitorim Remote – Aplikacione që monitorojnë rreth qindra vendndodhje.
- Mesazhe tekst ose email kur leximet e sensorëve tejkalojnë limitin e vendosur. Për shembull, koshi i mbeturinave është plot dhe duhet të zbrazet.
- Menaxhon lejet e përdoruesve dhe aksesin për karakteristikat e aplikacionit për të gjitha vendodhjet e përcaktuara
- Raportet ditore, javore, mujore dhe për data të caktuara, dërgohen përmes emailit.
- Aksesim i historisë së plotë të të dhënave dhe njoftimeve mbi nivelet e koshave te mbeturinave nëpërmjet paraqitjes së grafikëve.

Read Article

Industrial 4 Port Injector Hub

Monitorim i automatizuar ne distance

PLANET IPOE-470 IEEE 802.3bt PoE ++ përmban katër porta 10/100 / 1000BASE-T 95 vat 802.3bt tip-4 PoE ++. Me një buxhet të përgjithshëm PoE prej 240 watt, ai jep energji 802.3bt PoE ++ mbi kabllot Ethernet UTP.
Seria IPOE-470 ofron një zgjidhje të shpejtë, të sigurt dhe eficente të rrjetit 802.3bt PoE ++ për bizneset e vogla dhe ndërmarrjet. Eshtë krijuar për të azhornuar në mënyrë të përsosur një infrastrukturë ekzistuese të rrjetit në sistemin 802.3bt PoE ++ pa zëvendësuar switchet Ethernet ekzistues dhe gjithashtu mundëson centralizimin e furnizimit me energji elektrike.

Read Article

Z-Wave Home Automation Control Gateway

Monitorim i automatizuar ne distance

PLANET HAC-1000 është një Portë e Kontrollit të Automatizimit të Shtëpisë Z-Wave që kontrollon të gjitha pajisjet wireless Z-Wave pavarësisht markave pasi ato bazohen në teknologjinë Z-Wave. Meqenëse shumica e përdoruesve do të dëshironin të kontrollonin pajisjet e tyre përmes internetit, HAC-1000 mund të kthejë shtëpinë tuaj në një shtëpi smart dhe të sigurt ku kontrolli i ndriçimit, blindimi i dritareve, monitorimi i sigurisë,kycja e derës, termostatet, monitorimi i emergjencës, menaxhimi i energjisë, raportimi vizual etj.. mund të menaxhohen nga kudo, qoftë në shtëpi apo zyrë, apo diku në rrugë, me smartphone, tableta ose pajisje të tjera mobile.

Me Portën e Kontrollit të Automatizimit të Shtëpisë PLANET HAC-1000 Z-Wave, shtëpia juaj është e mbrojtur në mënyrë të sigurt. Së bashku me një kamerë IP dhe detektor PIR, HAC-1000 zbulon vjedhjet që mund të ndodhin në shtëpi dhe kështu do t'ju njoftojë përmes telefonit ku vjedhja mund të shihet në ekranin e pajisjes mobile. Ju mund ta kontrolloni këtë sistem inovativ të automatizimit nga kudo që të jeni, brenda ose jashtë vendit, duke përdorur telefonin tuaj iOS ose Android, duke e bërë kështu shtëpinë tuaj një shtëpi smart dhe të sigurt në cdo moment.

Read Article

LEARN MORE
Want to receive tips, best practices, white papers and other informational articles? Enter your email address and we’ll occasionally send you educational materials relating to Video Surveillance.