Kamera inteligjente për leximin e targave të automjeteve

Monitorim i automatizuar ne distance

CSP sjell për tregun shqiptar modelin e kamerës GV-LPR2800-DL nga Geovision e cila është e aftë të njohë targat e makinave nëpërmjet procesorit të integruar LPR.              

GV-LPR2800-DL mund të krahasojë targat e fotografuara me targat që gjenden në databazën e saj personale ose me databazën e GV-ASManager, një sistem i kontrollit të hyrjes. Kur targa e fotografuar është e njëjtë me targën që ndodhet në një nga databazat GV-LPR2800-DL mund të japë akses për automjetin duke hapur një portë ose tra (pengesë).

Read Article

 

Moduli i Alarm-it Micra nga Satel

Monitorim i automatizuar ne distance

Vilë verore, garazh, njësi lëvizëse e shitjes së ushqimit ... pavarësisht specifikës së tyre, një instalim i bazuar në modulin e alarmit MICRA do t'u sigurojë atyre mbrojtjen e duhur. Dhe jo vetëm kundër vjedhjeve!

Mbi bazën e modulit të alarmit MICRA, ju mund të ndërtoni një sistem plotësisht wireless ose me kabllo, ose një instalim hibrid që ndërthur përparësitë e të dy teknologjive. Falë këtij fakti, ju mund ta përshtatni sistemin me karakteristikat specifike të ndërtesës dhe me nevojat tuaja. Moduli ka një furnizim të integruar të energjisë me mundësinë e lidhjes së një baterie - një zgjidhje e tillë siguron funksionim të qëndrueshëm të sistemit dhe mbrojtje të pandërprerë edhe gjatë ndërprerjes së energjisë. Nga ana tjetër, kur nuk ka qasje në rrjetin AC (p.sh. në një karvan ose kamion ushqimi), pajisja mund të furnizohet me bateri 12 V.

Read Article

 

Internet Telephony PBX System

Monitorim i automatizuar ne distance

Features

Intuitive, Ease-of-Use IP PBX Management

Replacing Old PBX Easily without New Wiring

Distributed VoIP Network Infrastructure

Standard Compliance

Green IP Office

✓ Off-net Calling Capability, Call Restriction, Call Access Control

Read Article

 

Sistemi i Aksesit nëpërmjet gjurmës së gishtit

Monitorim i automatizuar ne distance

CSP ofron për tregun Shqiptar sistemin e aksesit nëpërmjet kartës dhe shenjës së gishtin për të gjitha ambjentet tuaja: zyra, universitete, hotele etj. Ky sistem mundëson 3 tipe operimi:

- Kartë + Shenjë Gishti

- Vetëm Shenjë Gishti

- Vetëm Kartë

Read Article

 

LEARN MORE
Want to receive tips, best practices, white papers and other informational articles? Enter your email address and we’ll occasionally send you educational materials relating to Video Surveillance.